Welcome to my story

Kaos.

Idag är en sån dag då allting antingen är superbra, eller superdåligt. Det finns inget mellanting idag. Jag skrattar ena stunden och bölar andra, älskar livet samtidigt som jag hatar det. Allting är så splittrat, ena halvan av mig lever livet, andra tänker för mycket. Jag tänker för mycket på mina vänner, på människor, på saker, på allt. Tänk om man bara hade kunnat stänga ute allt tänkande, och alla känslor. 

Jag är så in-i-helvetes- pissed of på några personer, men försöker att stänga ute det ikväll. Jag är väldigt irriterad och är en sån brud som har allting inom mig, jag är proppfull med massa skit varav vissa saker kan jag inte säga till någon, jobbigt men sant. Samtidigt så försöker jag se allt från den positiva sidan, men det är svårt just nu, allting är rätt jobbigt. Tänkte även slänga in ännu mer skit, nu när jag endån har startat. Jag blir så sjukt förbannad på människor som "åh, klaga inte, det finns dem som har det värre" och JA, jag tror att alla är medvetna om det. Men bara för det är så är det tillåtet att skriva ut sina känslor, för ALLA har dåliga dagar/perioder. Självklart så tänker man på de som har det värre osv. Kan inte ens komma fram till något vettigt, så irriterad jag är. 

End of today, har haft en sugig dag, som ändån varit hyffsad. Hörs imorgon, nu ska jag duscha och sedan sova, puss!


HAHAHAHAH, så typiskt mig :(What comes around goes around.

Har suttit och pluggat en hel del ikväll, har dock haft några få utbrott som mitt lilla äventyr till stocka city, käkat också har jag varit ute och gått en kvällspromenad tillsammans med min syster i skogen, otroligt härligt. Nu ska jag fortsätta plugga lite, det känns dock som att jag inte har pluggat tillräckligt :( Aja, pluggar lite innan läggdags, och imorgon. Sen får det fan räcka! 

Imorgon efter skolan stannar jag kvar i Eslöv, ska klippa mig kl 4 och Hanna följer med mig som personligt stöd, haha! Jag har fobi över att gå till frisören själv, jag måste ha någon med mig och mjo, mamma kan ju inte haha:( Får dock se hur jag gör imorgon, är sugen på att klippa det axellångt, men samtidigt vet jag inte om jag vågar.. Får se imorgon, ska även se ifall jag gör dipdye imorgon, alltså testar med sprayburkar för att se om jag sen ska tona det. Blir ju lätt så tråkigt med brunt vanligt hår, samtidigt som jag gillar min hårfärg för nuvarande. jobbigt läge dedär. 

Men vi hörs imorgon, godnatt, puss, vi hörs, ha ett bra liv, och ja allt det där ni vet. Kör allt i ett svep nu! Jag hoppas ni har haft en bra dag, det har jag. Dock lite annorlunda men ack så bra! Ska som sagt fortsätta studa lite och sedan dejta mr john blund, var ett tag sedan sist. 


Plugg och gottigott.

För en liten stund sedan så kom min syster in och frågade ifall jag skulle med till stockamöllan för att köpa pringles, sagt och gjort minst sagt så tog vi bettan(hennes moped) till stocka och handlade lite gott, och sedan körde vi lite fel på hemvägen när vi skulle göra en grusväg istället, så det blev ett litet härligt äventyr såhär en fin dag/kväll.

Nu ska jag fortsätta plugga, vi har prov i historia imorgon om andra världskriget, och jag vill verkligen få bra resultat, fick C på första världskriget och då hade jag slarvat med pluggningen, så det är skärpning nu! Vi hörs sen, puss. 


Sometimes it's harder than you can take.

Nu ska jag hoppa in i en snabbdusch, och därefter sova. Har försökt att plugga till andra världskriget kunskapskontrollen som vi ska ha på torsdag, men har inte kunnat fokusera mig ett dugg. Jag har i stort sett bara stirrat på olika papper med sådär sjutusen ord på, men inte förstått ett dugg.

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, jag håller på att mista väldigt många personer och det.. känns. Jag klarar inte av att förlora fler människor/djur, men jag antar att för vissa är tiden inne att lämna jorden för att fortsätta ett liv i himlen. Jag orkar inte skriva mer om det just nu, det får mig bara att gråta, och jag har gråtit tillräckligt. Jag orkar helt enkelt bara inte, det är för mycket. Och det får mig så otroligt okoncentrerad, för det ända jag kan tänka på är dem. 

Vi hörs imorgon, ikväll är jag tom på ord, ikväll mår jag så långt ifrån bra man kan komma, förhoppningsvis så känns det bättre imorgon, även om situationen inte blir bättre. Det sämsta är att i skolan måste jag ta på mitt pokerface och låtsas att allt är bra, för jag orkar inte visa mig sårbar. Det sliter som fan på mig, jag pallar inte trycket. Puss och godnatt.two new songs, eargasm.Day 1 -a little 'bout myself.

Dag 1 - lite om dig själv.
Åh, för det här blir ju intressant, haha!
Men yes, mitt namn är Therese och jag är en brutta född den 29 Oktober 1997 i kära skåneland, Lund för att vara mer exakt. Jag är oftast en väldigt glad och framåt tjej, ibland kan jag bli blyg också, men det är inte så ofta! Jag skäms i stort sett aldrig och kan komma på lite smått konstiga idéer ibland, men det är helt enkelt sånt man får ta. Jag hatar falska människor, människor som stirrar på mig och människor som snackar skit, sådär, där fick jag nog allt i en mening, hahaahah! "bitchblicken" är min standard, nej skämt åsido.(fastän att det inte var ett skämt) Jag snackar alltid före jag tänker, vilket oftast kan leda till konstiga situationer, pinsamma situationer. Fast ibland är det bara ett plus. Jag är en riktigt skön person helt enkelt, eller ja, det är väll upp till var och en att bedöma ifall det stämmer.  Kan väll skriva som så att "jag behandlar and
ra så som dem behandlar mig" så yes, i can be a bitch, i can be mean, but really i don't give a shit. Men förvänta er inte att bli bra behandlade om ni inte behandlar mig bra. What comes around goes around. Men eftersom att mina bloggläsare är världens gulligaste, så är jag gullig tillbaka. 
Finns nog inte så mycket mer att skriva om mig, men de som följer min blogg vet nog redan det mesta. Aja, i'm out mates, peace/t.


A girls best friend, love♥Blogglista på 30 dagar

Okej då kör vi igen då, har försökt mig på sådana här listor förut men totalt misslyckats.. haha! Nu ger jag mig på det igen, det är ju trots allt, väldigt roligt. Och den här gången ska jag inte faila, haha! :( Börjar iaf imorgon med listan, wish me luck! :)
Dag 1- lite om mig själv
Dag 2 - morgonrutiner
Dag 3 - En rolig kväll
Dag 4- Det här stör mig
Dag 5 - en nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig själv
Dag 6- 10 saker jag gillar
Dag 7 - min bästavän
Dag 8 - ett pinsamt minne
Dag 9 - Vad jag hade på mig idag
Dag 10 - Det här saknar jag, (kan vara djur, människa, vad som helst)
Dag 11 - Det här är jag dålig på
Dag 12 - Det här är jag bra på
Dag 13 - Det här har jag i min väska
Dag 14 - tre saker jag ska göra innan jag blir 30 år
Dag 15 - mina drömmar
Dag 16 - det här är jag beroende av
Dag 17 - mitt favoritminne
Dag 18 - det sjukaste jag har gjort
Dag 19 - Vilken sport jag tränar/tränat & åsikt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med en dag, & varför
Dag 21 - Det här får mig att gråta
Dag 22- Någon jag ser upp till
Dag 23- Något som får mig att må bra
Dag 24 - Mina produkter jag använder
Dag 25 - Min favoritbild på mig själv
Dag 26 - Mitt/mina syskon
Dag 27 - en hemlighet
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Mitt bästa köp
Dag 30 - Den här månadenIf i'm louder, whould you see me?

Jag har aldrig riktigt brytt mig om one direction, jag har bara lyssnat på "what makes you beautiful" men liksom inte lagt ner någon annan energi eller tid på dem, men nu så har jag blivit kär, haha! Jag älskar den här låten och jag älskar deras röster(och utséenden, haha!) och ja, de är ju bara för underbara! Har spelat deras album nu i 2 dagar, men den här låten är bäst, utan tvekan! 


Drar till stallet och jobbar gärnet!

Kom nästan precis hem från skolan och har bara hunnit byta om, nu ska jag äta och efter det cykla till stallet. Idag är det min och Peggys ensamma dag, vilket betyder att vi ska jobba i padocken, när det är mer plats i padocken så är det enklare att jobba med galoppen osv. Ifall hon är riktigt duktig så blir det en liten skritta-av runda i skogen efteråt. Vi hörs sen, puss! :D - haha härliga bilder, jag har verkligen sjutusen olika miner och är minst sagt, väldigt utrycksfull haha!Förhäxad innan läggdags.

Hola amigos, allt bra med er!? super! 
Allt är super med mig med, jag sitter nyduschad nu och ska alldeles strax kolla på ett avsnitt av förhäxad innan jag går och lägger mig, det är ju skola imorgon(även om det absolut inte känns som det, helgen har gått för fort!) och efter det ska jag till Peggy, så det känns bäst ifall jag är utvilad och pigg, även om man alltid är seg på måndagar oavsätt vad, haha! 

Idag stack jag till stallet vid halv 11, och där träffade jag Hanna som vanligt! Idag hoppade vi bana, det gick super bra, Peggy lyssnade jättebra och ja, det går framåt! Dock så hade vi bara hinder på 50, för att satsa på vägar och fart, och inte höjd. super nöjd över dagen, och innan vi gick ut till hagen så slängde Hanna upp mig på Peggy utan någonting alls(busigt, i know) och fotade några bilder, bjuder på den här bilden som är jäkligt ful på mig, men jag gillar bilden i helhet! Aja, ska kolla på förhäxad nu och bädda ner mig i sängen, vi hörs imorgon! :)


La musicaTill Peggy och hoppa bana, yeah buddy!

Godmorgon, vet att uppdateringen varit lite halft sådär, dålig.
Men det är lite mycket nu(igen.. hehe) och det märks verkligen att det är sommar, det är då det helt plötsligt dyker upp sjutusen olika saker att göra. Idag ska jag till stallet, städa rummet och skriva om ett slöjdarbete, och ja, allt tar ju lite tid. 

Men nu ska jag ge min systers kattungar mat, äta, ta på mig och sedan dra till Peggy, idag ska vi hoppa bana, riktigt kul! Skriver mer sen, tänkte skriva lite om esc, som säkert ingen har missat dock. Från kl 9 igår kväll så började folk bomba facebook med det och det har inte slutat än, haha herre! Aja, vi hörs, puss!


Treat me like a joke and i'll leave you like it's funny

Klockan är lite för mycket, men jag är inte äns trött. Wierd med tanke på att det är torsdag(även om jag har trott att det är onsdag hela dagen!) Ska alldeles strax krypa ner under täcket och försöka sova, annars lär jag ångra mig big time imorgon. 

Har btw riktigt ont i mitt vänstra ben, vi var som sagt på ekevalla idag och hade friidrott, var väll hyffsat kul överlag, men när jag skulle springa 100 m så sträckte jag något i mitt lår, men var ändå med på 800m.. dumt gjort förstår jag nu efteråt, och klarade ju bara ett varv/400m, men det blev inte bättre i mitt ben direkt. Så nu haltar jag fram som en pingvin och har ont vid minsta lilla rörelse, så synd om mig :( aja, ska gå och lägga mig nu, kyss!


When you're broken in two, let my love take you higher.

Okej, nu dör jag. Så jävla fin låt, jag förstår inte hur folk inte kan gilla Justin Bieber!?Det finns en gräns på hur långt man kan gå.

Jag är 14, snart 15 år gammal. Jag är tonåring, och som tonåring får man se så mycket, gå igenom så mycket, och ja, inte för att vara den som är den, men att vara tonåring är inte alltid det enklaste. Skitsnack och svek är vardagsmat för de flesta, och uppmärksamhetskåta människor är det fullt av, jag själv skiter i vilket för att vara helt ärlig, men jag har sett, och känner en hel del människor som söker så in i helvetes mycket uppmärksamhet, inget fel med det igentligen, det är deras business. Men det finns endå en gräns om vad som är okej, och inte okej. Innan jag fortsätter skriva så vill jag bara berätta att jag inte riktar det här mot en person, utan jag menar flera stycken, då jag stött på en hel del som kör just med den här metoden, uppenbarligen fungerar den och de får den uppmärksamhet dem behöver.

Att ljuga om ätstörningar är nog något av det värsta man kan göra, ifall man har någon sorts ätstörning, så har man en sjukdom. Det är inget att leka med, utan det är allvar. Därför så tycker jag det är hemskt hur människor tar en sjukdom och säger att dem har den, fast de inte har det. Om vi tar t.ex bulimi och anorexia som exempel, de är två "kända" sjukdomar som väldigt många har, det finns till och med folk som dör av dem. "En person med bulimi/anorixi blir väldigt bra på att dölja sjukdomen, och det är ytterst svårt att se ifall någon har det, personen själv tycker inte att den har sjukdomen, utan bara att den måste gå ner i vikt. Till och med personens närmsta vänner kan ha svårt att se det, och det tar oftast ett tag." och vad jag vet så säger inte en person med anorexi eller bulimi att den har en ätsjukdom, utan den döljer det. Och det är väll så att personen i sig inte söker hjälp, utan det är de i dens omgivning som gör det åt den? Yeah, tror ni förstår poängen, tänkte inte skriva en faktauppsats om det precis.

Och för att nu gå vidare till de här personerna som ljuger om att de har en ätstörning, för det första så säger de till alla, även folk de knappt känner, att de har problem att äta pga att de tycker att de är tjocka, och enligt mig så är det ett sätt att ropa på hjälp genom att säga de orden. De hade lika bra kunnat skriva "jag måste få uppmärksamhet och folk att tycka synd om mig". För av vad jag har sett med de här personerna, de har inte varit några nära vänner utan mer bekanta kan man väll säga, så har de varit lite i skuggan av andra personer, klart de vill ha mer uppmärksamhet, och att folk ska tycka synd om dem!? Och visst, jag klagar inte på det, för det är ju så att vissa människor tar mer plats än andra, har alltid varit så och kommer förmodligen alltid vara så, och de får vara hur uppmärksamhetskåta som helst, men att ljuga om en sjukdom, en allvarlig sjukdom dessutom, det är fel. 

För det sista så nämner jag inga namn på de personerna som jag vet har gjort det här, men de är några stycken. I'm out, peace & love /t.Godnight blogreaders

Har suttit och kollat på "Georgia rules" ett litet tag nu som går på tv3, har dock redan sett den innan, men den är sjukt bra. Tog precis en iskall dusch och ska avsluta kvällen med ett avsnitt av förtrollad, efter det ska jag gå och lägga mig. Behöver lite sömn, nu när det är så varmt ute så blir man ännu mer sliten, trött osv. 

Imorgon efter skolan ska jag och Hanna till stallet och rida, det är inte min riddag men vi fick lov att ta Gauda och Tindra och rida ut på en långrunda barbacka imorgon, otroligt skönt ska det bli! Men ska dra nu, vi hörs imorgon!


Molly Sandén - Unchained

Nu har Molly Sandén äntligen släppt sitt album "unchained" och det är det som spelas här hos mig idag. Blev faktiskt lite förvånad över att alla låtarna är så sjukt bra!? Det brukar annars alltid finnas någon låt som är mindre bra, men Molly har faktiskt toppat! Älskar hennes nya stil också, låtarna passar henne så sjukt mycket. Känns lite som att hon är "sveriges Demi Lovato" vilket endast är positivt då jag älskar Demi! Lägger upp alla låtarna på albumet här nedanför, verkligen sjukt bra! Dessutom väldigt kul att jag ska se henne live på hbg festivalen, tagga!A place i could live at.

Har inte berättat hur min dag på liseberg var än, och lär bli rätt drygt om jag ska gå in på detaljer osv, men för att lite snabbt berätta så var det otroligt kul. Jag åkte alla karuseller, trodde dock att jag skulle dö när jag skulle åka "atmosfear", vi åkte den som 2:a karusell, och jag hade aldrig i hela mitt liv åkt fritt fall förut, men jag gjorde det! Och förutom att jag trodde jag skulle dö, så var det ju faktiskt rätt kul! Skulle ha åkt den en andra gång, men då vart det lite för lång kö. Var 15-20 minuters väntetid på alla karuseller förutom pariserhjulet där det inte fanns någon kö alls, haha!

Nej, men jag hade sjukt kul, åkte alla karuseller som var värda att åka och slösade hundratals kronor på godishjul, men vann såklart ingenting, typiskt. Gick i spökhuset gjorde jag också, riktigt roligt. dock så skrek jag en hel del och gick och snackade med alla "spöken", varje gång jag sa "den där kommer inte skrämma oss, det är en docka" så blev vi skrämda, typiskt haha! Och där kom fram ett "spöke" till mig och sa "du är fin", man bara whatafuck!? Aja, jag är ju lite förtjust i spöken, så det kan kanske bli något? Nej, skämt åsido. Jag hade som sagt skitkul, förhoppningsvis sticker jag dit nästa år också! Köpte även lite småsaker där, ett mobilskal till mig själv, ett till bästavän och en morsdags present, bilder kommer nedanför! :)

Nybadad sötnos!

Kom hem för en liten stund sedan från stallet, genomvåt av svett.. det är inte det skönaste att cykla 2 km i det här vädret, men jag klagar inte, för det är otroligt härligt! dock inte lika skönt när den kommer plötsligt, för då har man inte riktigt vant sig och går runt som en jävla säl och tycker synd om sig själv, aja backt to the point. 

Var hemma från skolan idag pga sjuk mensvärk, men efter lite sömn och fixande här hemma stack jag till Peggy, eftersom att det var alldeles för varmt att rida i padocken, och jag inte orkade rida ut, så blev det mys istället. Badade henne (1st time, haha, men det gick bra!) och smörjde utrustningen och gick ut en liten sväng i skogen där hon fick käka lite gräs och torka. En riktig mysdag med min älskling, och det behövdes faktiskt helt ärligt. 
här är några bilder på min nybadade och blanka älskling
just close your eyes, the sun is going down.speechless.

I'm speechless, no words, i can't find any words, not for this, not this time.
Allting är så otroligt röra, jag är förvirrad och vet inte längre riktigt vilken väg jag ska ta. Ska jag fortsätta kämpa eller ta den enkla vägen och göra så att dem "vinner". Nej, de ska inte få se mig svag, de är inte värda ett skit. Jag kan inte riktigt förstå hur vissa människor kan vara så taskiga!? Jag förstår inte hur de vill få en att må dåligt. Jag antar att det är såhär det ska vara, såfort man känner att allt är perfekt så händer någonting, och man blir sådär förvirrad igen. En sak är säker iallafall, hur och vad jag än gör, så kommer jag aldrig kunna rymma från det här, no matter how hard i try.
Jag är också så fruktansvärt trött på människor som tar åt sig av mina texter, när jag inte menar dem. Okej, visst. Lite skrattretande att de tror att jag ens lägger ner min tid på dem!? Men sjukt störigt när fel människor alltid tar åt sej. Vissa människor är inte värda min uppmärksamhet, de är inte ens värda en endaste liten bokstav. Andra är svårare att släppa taget om. ~ bjussar på en ovisad(?) ful-bild.


muuuuussiiiicaaaa

Godmorgon 19/5-2012

Godmorgon, idag är det en ytterst trött Therese som skriver... vill helst av allt krypa tillbaka ner i sängen igen, men eftersom att jag ska iväg och rida och träffa min älsklingspeggy som jag saknat dundermycket, så är det inte ens en tanke. Är som sagt sjukt trött, kom inte hem förrän vid fem över 1 inatt, och kom inte till sängs förrän halv 2, så ja.. det var hårt att gå upp halv 10! Har fått alldeles för lite sömn de sista dagarna, så jag känner mig lite som en zombie.. Men gårdagen var överpulig iaf! Hinner dock inte berätta mer än så nu, men kommer berätta osv. imorgon!

Idag följer nämligen Hanna med mig hem och sover till imorgon, så det blir förmodligen inte någon bra uppdatering. Men ni får ha det bäst, ha en underbar lördag och simma lungt, puss, i'm out/t.DRICK DEN!

Jag antar att ni inte har missat mange makers nya låt "drick den", rätt svår att missa, men ack så bra! Den kanske blir det här årets sommarplåga? haha! den spelas iallafall flitigt hos mig, riktig feel good låt, går knappt att sitta still!
2011's sommarplåga;

trots att det gått ca 1 år, så fortsätter mange makers leverera;gniiiiight


Klockan börjar bli mycket och nu ska jag fixa lite, borsta tänderna osv. och sedan läsa lite innan läggdags. Med tanke på att jag ska gå upp kl 6 imorgon så är det bäst att det inte blir för sent, även om jag kommer sova på bussen så känns det endå bäst om jag får sova ordentligt inatt. Vi hörs imorgon/lördag, godnatt!♥I'm the leader of the crowd and my game is really sickDetta är så dåligt att det nästan blir lite bra..Liseberg imorgon!

Gud vad den här dagen har gått fort, jag har inte fått gjort någonting alls överhuvudtaget, känns lagom värdelöst.
Vaknade vid 11 och har kollat på film/tv och gjort absolut ingenting sedan dess, men nu så ska jag packa ner lite saker och hitta en väska till imorgon, och sedan hoppa in i en dusch och fräsha till mig lite, raka ben osv. noppa ögonbrynen och ja, allt som behövs göras. Lite senare ikväll ska jag hem till pappa, och eftersom att jag ska upp tidigt imorgon så får det inte bli för sent, alltså måste jag skynda mig så att jag inte skjuter upp saker hela tiden, för det är så typiskt mig!

Ska ju som sagt till Liseberg imorgon, det ska bli överpuligt! Jag ska åka alla karuseller och gå i spökhuset, kommer nog vara tvungen att ta med några extrabyxor känns det som, haha! Nej skämt åsido, men det ska bli jättekul. Jag ska gå med Sofia, och sen så kommer jag ju gå med massa andra när vi väl kommer dit också förmodligen. Dock synd att ingen av mina nära vänner ska dit, men det ska bli awesome endån. Vi hörs på lördag, lär bli noll uppdatering imorgon och ja, jag orkar inte mer idag. aja, ha det fetast, puss!if your bestfriend disappears, your heart, disapears.

Okej, jag mår skit. Jag är trött som fan, har ont i halsen och magen.. det är så synd om mig! :(
Har iallafall tillbringat dagen/kvällen med film, har bla sett "flicka" som är en av mina favoritfilmer, så otroligt fin film, och den perfekta filmen för alla hästälskare att se, jag kan inte låta bli att gråta på några ställen, men sen så är jag också otroligt blödig(jag gråter till lejonkungen.. hahah) Jag ska kolla på "flicka 2" nu och sedan sova, skönt att vara ledig imorgon dessutom, vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på än, vi får väll helt enkelt se! Ska iallafall in till pappa imorgon kväll, eftersom att jag ska till Liseberg på fredag. ~ ah, dör lite av dessa bilderna :(påtal om grymma snubbar..

Hahah, påtal om grymma snubbar, hittade ytterliggare en på youtube som har en helt fantastisk röst, gosh, varför är inte dessa killar kända!? Älskar rösten!
Jag är stendöd..

Godmorgon, kom hem från vandringen kvart över 10, och duschade i en riktig varm dusch efter det, lång med för den delen, sedan åt jag och däckade, vaknade upp precis. Har sovit knappt 1 timme inatt, och vaknade 5 imorse pga fåglar och alla andra som inte kunde hålla käften, inte så bra. Hade dessutom riktigt ont i magen med magknip(som gott över nu, som tur är!) men endå fick jag gå ca 5km, kul, eller inte!

Jag hade iallafall kul igår/inatt/idag, rätt lyckat. Kunde dock varit bättre, men ja, endån helt okej. Vet iallafall att det här med vandring inte riktigt är min grej, jag sover gärna på golv/liggunderlag, men resten hoppar jag gärna över. Har ont överallt, har blåmärken överallt(som jag har noll koll på var jag fått dom, rumpan, magen, låret, osv.) och jag har blivit biten överallt.. nej, som sagt, inte min grej!

Nu ska jag leta efter glass och energidricka(för att hålla mig vaken) och ringa mamma, ska hem dit idag! Lägger upp några gulliga bilder på mig och Peggylegg sålänge, ni får ha det bäst. Vi hörs imorgon, kommer inte orka mer idag hahah :( Direkt när jag kommer hem till mamma kommer jag nog att slockna.. 

Sam tsui, lägg namnet på minnet.

Jag tror att jag hittat världens grymmaste snubbe på youtube, helt underbar röst och de flesta låtarna han gjort covers på, är ju bättre än orginalen!? Har lyssnat på han i flera timmar och älskar bara hans röst mer och mer, riktigt gosig!


Better than the original.I love you, more than words.


Jag är så stolt över dig min ängel, du kom hit till min sida, när jag var ensam och behövde någon och trots ett uppehåll så är vi nu närmare än någonsin. Du är mer än en häst, mer än en ängel. Du är min bästavän, den jag litar på. Du sviker mig aldrig, och jag tänker aldrig svika dig. Jag är så lycklig, och vår framtid med varandra är ljus. Tillsammans ska vi nå toppen, sakta men säkert. ♥


Mother nature, hit me with your best shot.

Sådär, i'm ready!
Är färdigfixad nu, och har packat det allra sista, nu är jag redo för att vandra 1.6 mil och sova över i ett vindskydd, common' hit me with your best shot, mother nature! Ska bara äta frukost, borsta tänderna och packa ner min fika, sen ska jag gå till bussen och åka till skolan, skönt att jag slipper åka själv för både Hanna och Johanna hoppar på, på vägen! Men har lite bråttom nu, så vi hörs imorgon, om jag har överlevt vill säga. Puss på er alla söta!
Fixade håret, men kör på osminkad - á la natural. Enbart ofräsht med massa smink när man ska vara ute i naturen!Riktigt grym remix!

Var först lite tveksam på den här remixen med låten "fly" med rihanna & nicki minaj och " she doesn't mind" med Sean Paul, men den var faktiskt riktigt grym. Synd bara att det inte är lite bättre kvalité på musiken, eller det kanske bara är för mig!? Iallafall, ni borde checka in den, helt awesome!


I wasn't born to make u happy, so i don't care what u think..All we need is music, music makes everything so much better.

I-landsproblem, or what!?

Godmorgon!♥
Jag vaknade precis och nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan käka frukost. 20 över 8 ska jag cykla till Hanna och efter det ska vi cykla tillsammans till skolan,  har blivit lite av en rutin det där. Dock så åker jag hem lite senare idag, så det får bli bussen resten av veckan, eller ja eftersom att vi har vandring imorgon så ska jag se ifall jag kan få skjuts till skolan, pga att det blir rätt mycket packning. Vi slutar redan vid 1 tiden på onsdag och sedan är vi lediga torsdag och fredag, ashärligt! På fredag ska jag dessutom till Liseberg, har inte varit där på 3 år så jag är lagom taggad, ska bli helt grymt! 

Imorgon ska vi som sagt vandra, vi ska gå från Eslöv till Sjöholmen(1,6 mil) och sedan sova över där i vindskydd, och sedan dagen efter gå ner till stehags station.. det ska faktiskt bli rätt roligt och mysigt, dock så ska det bli jobbigt också eftersom att där inte är några toaletter på vägen dit(uppenbarligen) och jag hatar kissa i skogen, har faktiskt till och med aldrig gjort det. Efter vandringen så tar jag tåget hem till pappa och sover till torsdag! 

Men ja, jag måste fixa mig nu.. klockan börjar bli mycket hehe! Efter skolan så ska jag tillsammans med mina fina vänner, shoppa loss. Eller nej, vi ska köpa lite gott att ha med oss på vandringen, sedan ska jag hem till pappa och packa ner lite saker, sedan hämtar mamma mig och när jag kommer hem där, så ska jag börja packa till vandringen. Mycket kul, eller inte. Jag hatar att packa, känns som att man liksom inte får med sig allting, haha! Har dock lite beslutsångest, vill inte ha med min mobil, samtidigt som jag vill ha med den ifall någon behöver få tag på mig.. men tror jag lämnar iphonen hemma och laddar xperian istället, den är ju inte så viktig! Eller ja, vi får se! Men ska som sagt dra nu, vi hörs ikväll! Puss! - bjussar på några söta bilder på en morgonpigg Therese och en skön låt!


Även när jag ljuger, kommer du alltid hitta sanningen i mina ögon.Drar till drömmarnas värld, levt i den här världen tillräckligt länge nu.

Är så otroligt trött så nu ska jag alldeles strax krypa ner under täcket och sova, har en liten dejt med Mr john blund! Det är ju skola imorgon, och jag har sovit lite dåligt de senaste nätterna, så ska försöka ta igen lite sömn. Ska bara borsta tänderna och fixa lite innan it's time, haha! Har suttit och planerat min vecka lite, och den är riktigt fullproppad, haha! 
Måndag: Skola, handla gott till vandringen och packa till den
Tisdag: Vandring
Onsdag: Vandring(sen kommer jag vara stendöd resten av dagen)
Torsdag: Ledig från skolan, hem till farmor(tror att jag fortfarande är stendöd här)
Fredag: Liseberg
Lördag: Rida & Träffa peggyleggy, kanske sova över med Hanna
Söndag: Rida och träff... äh same shit here.

Men gud vad den ska bli rolig, dock kommer den här veckan att gå så jäkla snabbt! Men ja, klockan är mycket och jag är grymt trött, vi hörs imorgon för nu ska jag sooooova, godnatt!
It really doesn't matter.

It doesn't matter what i say, you've always been through more, you've always been through harder things than me. I don't know how it all could be like this!? How could it all change, when did it became a competition!? I really don't care a shit about you, you can do whatever you want, but you've no longer a place in my heart or life. You'r faker than my gucci bag from Thailand, and girl, that one is fake. And oh, in case you've forgot, never play a game with a person that knows the rules better than you can, i've done this all my life, i know everything. So, yeah. Try to breake me, try all you want to. You'll never do it. You'll never win this game, sorry to let you down. 

It's just sad that we can no longer be friends, just because you're so fucked up. We had a looot of fun, but i guess it's the best, because if you would have been a good, reall friend, then, you would still would've been by my side. You can talk shit of me all you want to, you only make me famous bitch. 

xoxo/ -t - cute egopics, or not. haha!Hästigt värre

Godmorgon.. jag är halvdöd och pallar igentligen inte gå upp ur sängen, men eftersom att jag ska rida så känner jag mig mer eller mindre tvungen :( ahhaa! Ska iaf snart gå upp och ta på mig, borsta håret och lite såna saker, sedan ska jag äta frukost och ta det lugnt till tjugo i nio, då ska jag cykla till Hanna, för att sedan dra vidare till stationen! Hon kommer ha med sin kamera idag, så förhoppningsvis så kommer det att komma några snygga hoppbilder snart, mycket kul!

Iaf, vi hörs när jag kommer hem, puss! Besök gärna den här bloggen sålänge om du gillar hästar: fjordyy
åh, hon är så jäkla vacker min fina älskling!

Hahah full action när vi ska galoppera! Detta blev den bästa bilden, för hon var riktigt svårfotad i galoppen, haha!
I will be strong, even if it all goes wrong.

Efter en lång och skön varmdusch så har jag nu bäddat ner mig i sängen och ska kolla på "raise your voice" innan jag somnar, om jag orkar se hela filmen, får vi helt enkelt se. Blev så otroligt sugen att se den efter att jag och Hanna lyssnat på "someone's watching over me" som förövrigt var min favoritlåt för ett litet tag sedan, lägger upp den här nu också, för den är helt underbar. Ska upp tidigt imorgon, redan halv 8. 08:58 ska jag och Hanna ta tåget till stehag för att sedan gå till stallet, vi ska hoppa imorgon och eftersom att jag ska på kalas, och senast måste ta tåget 13.52, så har vi inte särskilt lång tid på oss!

För er som vill veta om hur min dag har varit, fortsätt läs, haha! Gick upp 9 för det går allvarligt inte att sova längre här, det är så jäkla ljust i rummet och man hör alla fåglar då, eller som i dagens fall blev dagens regn. Sedan såg jag på twilight new moon och chillade lite innan jag fixade mig och städade rummet. Vid 3 tiden stack jag hem till Hanna och var där till 8, sedan stack jag hem, käka, gjorde absolut ingenting och ja, sedan hamnade jag här. Inte så händelserik dag, men ändå riktigt rolig. 

Jag menade aldrig att förstöra det ni hade, det var aldrig min plan. Jag ville att vi kunde vara allihopa och ha kul, men det var du som gjorde fel, det var du som förstörde det, så igentligen är det fel att du skyller allting på mig. Det är synd att det ska finnas människor som dig, ni gör att man skäms. Jag antar att det stör dig att jag inte behöver försöka för att ha vänner, jag behöver inte göra mig till. I'm just myself, all original.

If i lose you, i'm afraid that i'll lose who, who gave my love to.Bra ridövning.

Igår skulle ignetligen jag och Hanna ridit ut med pollarna, men pga att det är värsta stormen här nere i skåne så bestämde vi oss för att stanna i padocken och göra markarbete, smart val med tanke på att vi ska hoppa imorgon. Hanna hade aldrig hoppat med wawa innan heller, så det var bra träning för dem att börja lite smått med små kryss osv. på 30-40 cm först.

Det var otroligt bra träning för mig och Peggy också, för Peggy blir en levandes bomb när det är hinder framme, för att hon älskar att hoppa så otroligt mycket. Så jag tränade på att få henne lugn och att hon skulle lyssna på mig, dessutom jobbade jag väldigt mycket för att få henne att behålla galoppen, ett problem som vi haft ett tag. Hon orkar inte galoppera i vissa svängar och bryter av, men igår så gick det förvånansvärt bra. Direkt när jag hoppade upp på henne så var hon rätt lugn, det märks att all dressyr verkligen fungerat, då jag kämpat för att få henne att lyssna på mig, men visst var där fart i henne, men hon lyssnade på mig och vi hade ett bra tempo. I traven hade hon lite problem för att få till snygga hopp, men så fort vi galopperade så blev det bättre, då blev det bra och jämna hopp. Ett hinder vi hade på 55cm hade hon dock problem att hitta avståndet på, men till slut gick det galant, och vi klarade av att galoppera och ta hinder 1 och 3 i samma runda, jag är superstolt. Jag har annars problem när det är så kort när man svänger in på ett hinder och stannar gärna hästen ifall det känns osäkert, men igår så litade jag fullt ut på Peggy fastän att det kändes osäkert, och det gick superbra. Jag har stärkt mig något enormt, och Peggy börjar lyssna mer och mer, imorgon är vi redo för hoppning. Mitt mål är att försöka 1m imorgon, men vi får se ifall jag vågar. Vi ska iallafall hoppa 80 minst!

Tänkte även tipsa om den här bra markarbetsbanan, sätt upp 3 hinder i mitten av padocken så att du ska kunna göra volter, och gör så att mittenhindret står närmare den ena sidan än den andra, så att en volt blir större och en mindre, sedan jobbar du hästen på volter, om du vill jobba ännu mer så kan du göra "8:or", det hann dock inte jag och Peggy göra för vi hade så mycket annat att träna på, men det är lätt en markarbetsbana som jag/vi kommer använda oss av mer.
mobba inte mina paintskillz, hahah! - ritade upp hur man kan rida på hindrena, där av så kladdigt!Drömjobbet nr 1.

Okej jag har hittat mitt drömjobb, och jag har sökt in också. Nu håller jag tummarna på att jag kan ha turen att gå vidare till nästa steg, och sedan gå vidare och verkligen bli den som får jobbet. Jag antar att ni som är trogna bloggläsare vet hur galen jag är i musik, music is my life, kind of. Och ni vet antagligen också att jag älskar att träffa artister, och gå på festivaler!? Well, well. Drömjobbet är för rix fm, och det är alltså så att man får(om man får jobbet) följa med på festivalen under hela sommaren och intervjua artister och festivalbesökare, och blogga om artisterna. Jag älskar att blogga, jag älskar att prata, och jag har inga problem att prata inför nya folk, jag är inte rädd för att göra bort mig/göra något pinsamt. Jag vet, jag vet, jobbet passar perfekt för mig. Synd bara att det antagligen finns tusentals andra som söker in till det här jobbet, så jag har antagligen inte en chans. Jag har ju aldrig tur när det gäller sådana här saker, unfortunately, sad but true. Men tänk OM, fyfan vad härligt! Då hade min sommar varit räddad, helt sjukt. 


Det är inte lätt när det är svårt.

Godmorgon, pigga och vakna? inte jag.
Jag är så fruktansvärt trött, har huvudvärk, har inte pluggat på min redovisning också har jag en finne i pannan som trycker, försökte "smälla" den innan, men nu gör det bara ännu mer ont, härlig morgon or what!? Ska iallafall snart borsta tänderna osv. och sedan cykla till Hanna för att sedan tillsammans cykla till skolan. Känns som det här kommer bli en låååång och dryg dag, men imorgon är det fredag, det som gör att man pallar gå till skolan idag. Bjussar på två hästbilder sålänge, vi hörs!Wordkaos, mindkaos, all kaos.

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig, men nu på sista tiden så har det hänt otroligt mycket saker känslomässigt. Jag har inte mått på topp varken fysiskt eller psykiskt och helt enkelt försökt komma underfund med vad det var, jag har verkligen försökt att fokusera på allt det bra i mitt liv, för det finns verkligen en hel del bra saker. Psykiskt sätt så har det blivit lite för mycket att hantera, jag är bara en människa, jag klarar inte av att ta emot hur mycket som helst även om jag för det mesta verkar vara den bruden som håller huvudet högt, är modig och står upp för sig själv, jag tar inte åt mig så lätt av olika saker, men ja, det har nog bara blivit alldeles för mycket nu på sista tiden! Jag har inte kunnat sova, alltså fått oerhört lite sömn, samtidigt som jag har försökt att vara munter och få bra betyg i skolan, till slut så resulterade det i ständig huvudvärk.

Dessutom så har en hel del människor fått mig att få migrän, vill helst av allt spy på dem. Jag har äntligen insett vad de är för människor och de är inget för mig, deras falskhet, nej ush. Sedan så har det även hänt lite andra saker som jag helst av allt inte tar här i bloggen, då det känns lite för "färskt" och personligt, tror jag behöver lite tid innan jag berättar det. Men jag har bara velat rymma, rymma från mig själv. Jag vet inte riktigt vad jag vill riktigt, jag vill bara få bort den här känslan. Jag tror jag behöver komma underfund med vem jag verkligen är, för jag har blivit rätt förvirrad nu på sistone, det är lätt att tappa bort sig själv i dagens samhälle, it really is. Jag är en väldigt pratglad människa som pratar om exakt allting, till och med och värsta konstiga sakerna, men en hel del personliga saker kan jag inte prata om, det har bara blivit så. Jag antar att det blir så om man ständigt blivit sviken när man berättat sådana saker, man blir rädd för att det ska hända igen. Därför är jag vid det här laget så fullproppad med mina egna tankar att jag inte riktigt vet vad jag ska göra, jag måste få ur mig dem in one way or another. 

Fysiskt sett så har jag precis som jag skrev, haft otroligt mycket huvudvärk och migrän, och inte kunnat sova ordentligt, just nu känner jag mig som en levande zombie. Jag är så otroligt trött men har ingen tid för att sova, och där dyker skolan in, eller rättare sagt skolarbetet, läxorna. Jag vill så gärna få bra betyg, jag är så taggad, kanske möjligen lite för taggad.. jag vet vad jag vill bli och jag vill att det ska bli så, jag skulle fan bli förkrossad ifall jag inte kan bli det, så just nu kämpar jag otroligt mycket i skolan, men trots det så räcker det inte så långt som jag vill, har t.ex en redovisning imorgon och jag har inte kunnat öva, för att jag inte mår bra. Jag är så okoncentrerad och trött att det är omöjligt rent ut sagt.


Med det här inlägget så säger jag alltså godnatt, för precis som jag skrev så måste jag sova. Redovisningen får bli morgondagens problem, får helt enkelt göra det imorgonbitti. Ska snabbt hoppa in i en dusch och sedan gå rakt till sängen, så godnatt och sov sött, gott folk. Bjussar på en egobild, och en asgosig låt sålänge!snabbinlägg

Kom nyuss hem från skolan och har bytat om, så smart som jag är så råkade jag dra sönder min gylf, tur att jag hade långt linne, haha! Ska käka nu också, sedan ska jag hem till farmor och klippa gräset! Skulle igentligen dansa zumba ikväll, men har riktigt ont i min höft så jag hoppar över det, tar det på söndag istället, eller nästa vecka. Blir istället läxa och mys ikväll, en tidig kväll också. Det behövs! Men vi hörs lite senare, lägger upp lite smaskiga saker då. Puss!I don't know what to do without you.♥♥♥

Min bästavän, mitt allt. Den som får mig att hoppas och tro, den som alltid får mig att lé även om jag verkligen inte känner för det, den som jag litar på till etthundra procent, och som jag skulle ge mitt liv för. Peggy, jag älskar dig mer än ord, without you i'm nothing. Tillsammans kommer vi klättra mot toppen, sakta men säkert.Mysig dag med Hanna!

Tjobaloo allihopa, jag kom hem för en liten stund sedan, har tillbringat dagen/kvällen tillsammans med Hanna, och vi har haft det otroligt mysigt. Det började med att jag stack hem efter skolan(med min tusenkilos väska och dator, klumpigt värre) och åt, packade upp osv. Sedan kom Hanna hit och vi förde över alla bilder till min dator från i söndags i stallet, otroligt vackra bilder. Sedan redigerade vi, snackade, spelade xbox, åt och sedan stack vi hem till henne, åt glass, snackade lite och sedan till stenberget, där vi först klättrade upp, hoppade ner, för att sedan göra om det en gång till, knasiga jag vet. När vi slutligen kom upp för andra gången, så snackade vi innan vi stack hem till henne och hämtade sigge, och gick en liten runda. Därefter skiljdes vi på vägen och vi båda gick hem till sig. Otroligt mysig och härlig dag, sådana som vi alla behöver ibland, massa prat, lite skitsnack, och lite barnsliga saker(som bla klättra upp för stenberget, haha!) 

Vi planerade även helgen lite smått, vi ska ju rida fredag och söndag, och bestämde för att hoppa på söndag, bestämde som så att först hoppar hon, sedan jag. Så när hon hoppar fixar jag hinder och fotar, och sedan tvärtom(måste påminna henne att ta med sin systemkamera!!) För det är verkligen kul att ha bilder från ridningen. Jag och Hanna satt och studerade olika bilder, om vad vi kan förbättra i vår ridning, och ja, sen så har vi ju då bevis på hur långt vi har kommit i vår ridning. Lägger upp lite hästbilder senare(imorgon, är för trött nu!) Bjuder på några vackra naturbilder som mästerfotografen Hanna har fotograferat sålänge, helt otroligt hur vackert allting är, även fast vi inte lägger märke till det i vanliga fall. 

Ska duscha nu och sedan gå och lägga mig, tänkte gå och lägga mig tidigt idag men har tagit hur lång tid som helst att lägga in dessa bilderna.. därför lägger jag in hästbilderna imorgon(i need my sleep) vi hörs imorgon, godnatt!Packar till dadi

Just nu så är mitt rum kaos med en massa kläder överallt,det är knappt som man ser golvet, haha! Mitt i golvet står min bag, som väntar på att bli full. Ska in till pappa imorgon och vara där till fredag, så det blir ju en hel del saker + att jag har idrott, ska även packa ner min dator men den tar jag imorgon! Åker med min bror till skolan imorgon och är där tidigt för att bla slippa åka buss med allting, och även för att jag verkligen behöver räkna lite matte. Enligt smhi så ska det vara regnigt och inte så varmt, så jag får helt enkelt packa ner lite saker därefter.(gud, nu låter det precis som jag ska vara iväg i ett år, haha! men nej, jag ska bara vara borta resten av veckan!) Jag suger på det här med att packa, jag lägger typ sjutusenmiljarder plagg, och använder sedan typ tre stycken, typiskt!? mjo. Men det känns som att man måste ha valmöjligheter, jag kan inte packa ner "det för måndag, det för tisdag osv." utan jag måste ha olika saker jag kan välja mellan.. Iallafall, ska fortsätta packa nu, och efter det plugga lite matte innan jag somnar. Vi hörs imorgon, godnatt(lite tidigt, men whatever) och sov gott. 

har lite bildbrist, och det är i sådana här tillfällen weheartit aldrig sviker en, enjoy! :)Music is my drog, youtube is my dealer.12 sanningar om mig.

12 Sanningar om mig;
♥ 1. Jag tror på andar, spöken osv.
♥ 2. Folk tror de känner mig eftersom att jag snackar konstant, men trots det så vet de inte ett skit.
♥ 3. Jag älskar att se/träffa kändisar(as u might know) och mitt "mål" är att få bild med alla mina idoler.
♥ 4. Jag hatar pinsam tystnad och gör oftast allt för att undvika det(läs: pratar om allt möjligt skit)
♥ 5. Jag har svårt att lita på människor, eftersom att varje gång jag litar på någon, så sviker de mig.
♥ 6. Peggy är min absoluta ögonsten, utan henne så vet jag inte vad jag skulle göra.
♥ 7. Jag är helt galen i karuseller, och åker bokstavligt talat allt. Trots det så har jag aldrig åkt fritt fall i hela mitt liv.
♥ 8. Jag hatar när folk i min omgivning lyssnar på låtar som jag redan har lyssnat sönder på. 
♥ 9. Jag hatar falska och fega människor som inte vågar stå för någonting utan gör som alla andra.
♥ 10. Jag säger bara jag älskar dig om jag verkligen menar det. 
♥ 11. När jag var liten var min dröm att bli skådespelerska/sångerska
♥ 12. I snart 5 år har jag velat bli ridande polis, något som jag fortfarande kämpar för att kunna bli. 


Before i die, i'm going toPlease, do so this day goes fast

Godmorgon sötnosar!
Jag är äntligen färdigfixad och har ätit frukost, nu ska jag fixa med det sista och sedan gå ut till bussen, förhoppningsvis blir det en snabb dag i skolan, och efter där ska jag till Peggy!
Kör på tights, linne och en röd adidaskofta idag, kul med lite färg! Vi hörs sen, puss!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2873824/images/2012/pic_201573336.jpg" class="image">I came to win, to fight. To conquer, to thrive.It was time for changes.

Sådär, nu är äntligen den nya designen på plats. Var ju väldigt behövligt med en ny design, särskilt nu när det går mot sommar. Den här gången fortsatte jag med en enkel design, men kör lite fräshare och ljusare, dvs. rosa/lila tema. Har även kommit nya ikoner till sidan som ni ser, där ni hittar mig på facebook,twitter och bloglovin'. Jag är oerhört nöjd med den nya bloggdesignen som söta Erica gjort, älskar att Peggy har fått plats i headern också, min fina ögonsten! Skönt med lite uppdatering på bildfronten också. Ny bloggdesign innebär även mer inspiration, och det leder till bättre uppdatering, this is gonna be crazy! Glöm inte att ni nu även hittar bloggen under namnet "thereselarsson.tk" kortare och enklare!


Say Hello to mr John blund

Godnatt alla fina bloggläsare. Jag avslutade kvällen med film, såg Step up 2 the streets, som förövrigt måste vara världens bästa film, har sett den tusentals gånger och älskar den bara mer och mer för var gång jag ser den! Tog precis en lång varm skön dusch och ligger nu i sängen och ska sova, ska upp i tid imorgon pga att jag ska ta tåget till stehag med Hanna, och sedan gå till stallet och min älskling. Btw glömde stänga fönstret innan så det är iskallt inne på mitt rum, ligger här med två täcken och fryser fortfarande!? Aja, godnatt. Bjuder på en helt ofixad och naturlig Therese, direkt från duschen, helt oredigerad. Puss på er!we're higher than a motherfuckah.
Leker med ipaden!

Hej alla fina!
Jag sitter just nu hemma hos dadi och tjillar, har nyss spelat GTA på min halvbrors Xbox, riktigt kul, och jag äger! :-D nu leker jag istället med ipaden eftersom pappa skulle se ishockey, typiskt eller? Haha! Fast detta är sjukt kul detta med! Lär bli kul för pappa sen när han kollar igenom bilderna, natta tvingade mig att ställa upp på bild innan! Blir film resten av kvällen, bjuder på några otroligt snygga bilder så länge, ha det bäst, puss!Godmorgon sunshines.

Godmorgon, vaknade för en liten stund sedan och har suttit och kollat på ett avsnitt av förhäxad sedan dess, otroligt skönt att kunna sova hur länge som helst, utan väckarklocka. Ska gå upp nu och ta på mig pyjamas, göra ett fördjupningsarbete och sedan fixa mig innan jag åker in till pappa, där stannar jag till imorgon. Vi hörs lite senare, puss! - haha söt jag är!


TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Nu är tävlingen i samarbete med xenobia design avslutad, better late than never! Ville helst av allt lotta ut ett armband till alla som var med och tävlade, men tyvärr så går ju inte det.. och eftersom att det är alldeles för svårt att välja en så slumpade jag rättvist en vinnare, och vinnaren blev den här tjejen. STORT GRATTIS TILL DIG. Mejla mig direkt när du ser det här på: thereseeee@live.com också fixar vi så att du får hem din vinst. Än en gång, grattis!
Och till alla andra, bättre lycka nästa gång!


Vampire evening.

Ikväll blir det en såkallad "vampyrkväll". Kom hem från stallet och min älskade Peggy vid halv 8, och har nu hunnit med att käka kvällsmat och duschat(och gjort absolut ingenting därimellan) och nu har jag precis dukat upp med lite mys, nu blir det ett avsnitt av the vampire diaries och därefter twilight 1. Håller på att läsa första boken men eftersom att jag inte haft tillräckligt med tid för att läsa ut den, så fuskar jag nu med att se filmen före istället. Får se ifall jag hinner med mycket mer, antingen dejtar jag kudde efteråt, eller så ser jag new moon också. Innan den här kvällen är över så drar jag en vinnare från tävlingen, bättre sent än aldrig. Påtal om sent, verkar som om det dröjer lite med bloggdesignen, suger! Jag kan verkligen inte vänta, men jag antar att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge, am i right? :)Boyfriend - Justin Bieber.

Äntligen är den här, musikvideon till "boyfriend". Grym är vad den är, och Justin är bara sååå snygg!


I need some inspo, but soooooooon.

Dessa dagarna har gått så fruktansvärt fort, nu sitter jag här igen, torsdag kväll. Ska hoppa in i en iskall dusch och svalka ner mig lite, solen har stått på på mitt rum hela dagen, så det känns mer eller mindre som en bastu här inne. Efter duschen blir det att se let's dance tillsammans med mamma, lite mysigt! Sedan ska jag förmodligen gå och lägga mig, har blivit alldeles för sent de andra dagarna, och det resulterar i att jag är lite för trött.

Är även en ny design påväg hit till bloggen, när den är på plats, så kommer uppdateringen bli bättre! Kommer även dra en vinnare från tävlingen idag/imorgon, beklagar att det blivit senare än beräknat, men jag har inte haft tid. Ni kan även hitta min blogg på "thereselarsson.tk" nu, men "lifeoftessy.blogg.se fungerar det med. Ska dra nu, vi hörs sen, puss!
Bjussar på en grymt härlig låt med en riktigt häftig musikvideo. 


A beautiful day

Hej allihopa.
Jag sitter just nu hemma hos pappa och tjillar som värsta kungen, blev rätt spontant att jag stack hit efter skolan, och har ingenting med mig. Men vi hade håla sista timmen, och jag kände definitivt inte för att vänta på bussen som går hem till mamma i en timme, så jag stack tillsammans med bästavän ner till stan. Otroligt härligt väder, dock lite för varmt i jeans men när jag fick bytat om till shorts, så vart det underbart. Så vackert nu när allting börjar bli grönt också! Vi stack till stenberget för lite mys, och sedan gick vi och köpte mjukglass, hur gott som helst och passade perfekt idag! Jag har dock fått en riktigt stor blåsa på båda mina lilltår, som gör otroligt ont, så kan knappt gå.. tror jag får tejpa om lite innan jag drar till skolan imorgon.

Precis som jag skrev så blev det spontant att jag stack hit, och jag har endast vinterkläder här, så jag får helt enkelt använda samma kläder imorgon, som jag hade på mig idag. Kanske inte jätte fräsht, men fan heller ofräsht heller för den delen. Lär ju bara bli en engångssak, så ja, i don't give a shit of what people think 'bout me.
Har dock varken smink eller plattång(som är bra) här heller, så imorgon blir det antingen lockigt hår eller á la naturligt. Smink bryr jag mig inte särskilt mycket om, bara skönt att vara osminkad.
Bjuder på några härligt somriga bilder från dagen.Örongodis.

Det var ett tag sedan jag bjöd på en liten musikbomb, så idag blir det en väldigt, väldigt liten musikbomb med massor av örongodis. Passar perfekt med lite ny sommarfeeling musik nu när vädret äntligen förstått vilken månad vi nu är inne i, även en perfekt start för maj månad, eller vad säger ni? :)

Skratta åt livet, innan livet skrattar åt dig.

Godmorgon sötnosar, jag sitter just nu rätt nyvaken hemma hos pappa och käkar frukost, pappa är och jobbar och de andra är inte hemma. Så jag är ensam hemma, rätt skönt faktiskt. Sitter och kollar på gamla bilder och youtubeklipp/låtar, lagom mycket nostalgi. Ska se film nu och sedan packa, mamma kommer och hämtar mig mellan 1-2 så det är lika bra att vara färdig. Är väldigt seg och trött så lär bli en chilldag idag, behövs det med. Jag har inte riktigt haft en chilldag på länge, jag har alltid haft något att göra känns det som. Vi hörs lite senare, antagligen när jag kommit hem till mamma, lägger även då upp vinnaren från tävlingen i samarbete med xenobia design!