Welcome to my story

and it's over

... också var den här helgen över. Fyfartyg vad den har gått fort, men den har också spenderats på det absolut bästa sättet, med min älskade. ♥ I fredags hann jag med en sväng till tarre, och fira 6 månader med erik. Kan fortfarande knappt förstå att det faktiskt gått 6 månader tillsammans med världens finaste och underbaraste pojkvän, jag är lyckligt lottad. Har haft det hur mysigt som helst hela helgen och i fredags bjöd erik på mat, och jag fick ett halsband och örhänge av honom. Fick ett sånt halsband det står love på så delar man det med någon annan, så erik har "lo" och jag "ve", hans förklaring, " för du är min andra halva". Världens gulligaste. ♥

Ser faktiskt fram emot denna veckan som kommer, skönt med första riktiga veckan i skolan, och dessutom har vi både fotografering och inspark på torsdag, och såklart, lediga på fredag. Man kan ju inte annat än att se fram emot det lite? Kommer dock kännas lika jobbigt denna veckan utan erik, men efter denna helgen kommer det endån bli lättare. I våras klarade jag ju mig med att träffa han 1 gång i veckan och på helgen, så det kommer gå nu med, jag ska bara försöka att skriva till erik så fort något känns jobbigt, än att hela tiden hålla det inom mig. Insåg rätt nyss nämligen, att om jag inte säger till när något känns fel, så kommer han antagligen inte förstå det. Men sen så är jag också en sådan människa att jag vill inte vara i vägen, och jag vill att människan själv ska inse det. Men det är ju dock inte alltid så lätt. Iallafall.

sitter i sängen nu och skulle faktiskt bara skriva det här inlägget, ska lägga mig nu och läsa lite ur en ny bok och sedan sova. Ska gå upp halv 8 imorgon och ta tåget 08.52, börjar 09.55 så det är sjukligt skönt eftersom att det är måndag. Skönt med lite sovmorgon. Vi hörs imorgon. Peace out mates.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback