Welcome to my story

dröm om anders bagge..

Asså jag bara måste berätta detta för er... hade en riktigt sjuk natt inatt. Somnade mellan halv 11- 11 och vaknade klockan 12 och var helt yrvaken så mindes inte så mycket mer än att jag vaknade, sen så vaknade jag igen av ett pipande ljud 10 minuter senare och insåg att det var min väckarklocka. Min väckarklocka ringde alltså 12 inatt, men jag förstår inte varför för jag har inte ställt den? haha använder mig inte ens utav den.. så lite läskigt, men sen när jag somnade om så hade jag sjuuuka drömmar.

Hade blandannat en dröm där jag var med mamma och erik och köpte godis( ja jag vet hahah wiiierd) i någon random liten affär, sen så börjar dom kalla på mig och halvskrika lite sådär så jag vänder mig om och ser att dem står och pekar åt andra hållet, så kollar jag dit, och där står Anders Bagge. Han kom fram och gav mig en stor kram och sa att han hört av erik att jag diggade min lilla "baggis"  och sen efter vi kramats så klappade jag honom på huvudet för att känna om det var lika mjukt som det såg ut att vara. Asså förstå så konstig dröm..

Det roliga är att jag vill faktiskt träffa honom och klappa honom på huvudet... men nu känns det som jag redan gjort det eftersom att drömmen var så verklig, så kanske kan bocka av det på min "2 do list" haaha? Nej men en riktigt konstig dröm. Hade 3 andra lika verkliga och konstiga drömmar med, men dem tänker jag inte ens skriva ut... Men en heeelt oväntat dröm. Liksom visst, jag följer honom på instagram men sååå mycket gillar jag inte honom haha
Men erkänn att ni också vill klappa honom på huvudet? 
 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback