Welcome to my story

Vilken jävla dag

den här dagen har verkligen inte varit på min sida, det började imorse när mopeden (såklart) inte startade när jag skulle köra så jag missade tåget. fick ingen skjuts så istället fick jag gå ner till stehag och ta det senare tåget och därmed komma för sent till nationella MEN kom precis in så jag kunde skriva mitt prov.

sen blev den dock lite bättre för johanna följde med mig till hansa och jag köpte smink och kollade efter tröja till imorgon, slutade med att vi drog mot triangeln till gina där och jag köpte en tröja och johanna en klänning. sen tog jag tåget från triangeln till stehag.

sen när jag skulle hoppa av bussen
så tryckte jag stopp och det stod "stannar", men busschauffören körde förbi pga att han satt och pratade med en annan och inte var uppmärksam, sen när jag gick fram till honom och sa till så blev han fett generad, rätt åt honom. så jag fick gå ÄNNU längre hem.

som pricken över i:et så har jag så ont i mina fötter och har värsta blåsorna pga skoskav. JA TYCK SYND OM MIG.
nu har jag iallafall tvättat allt, packat, duschat och sitter och äter framför tvn. mamma kommer hem om en stund och efter det ska jag hem till erik.

håll tummarna på att resten av dagen blir bättre? okej? hörs sen. puss matesStalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback