Welcome to my story

Ryck upp er tjejer!

Jag vet inte om det är för att jag för tillfället är i ett förhållande, eller om det är jag som är annorlunda. För jag kan inte minnas att jag när jag var singel, gick runt och klagade, tjatade och rent ut sagt bölade pga att jag inte hade någon pojkvän?

Jag har aldrig varit den tjejen och faktiskt alltid tyckt synd om dem som var så. Visst det finns inget som klår känslan att vara i ett förhållande, att ständigt ha någon vid sin sida, som älskar en och som berättar för en att man är tillräckligt bra, att man är vacker och att man  faktiskt räcker till även fast man knappast kan tro det själv . Och nej, inget klår känslan att titta på den finaste killen i världen och inse att den killen faktiskt är din. Eller likaså att få ligga i hans famn och känna sig trygg och att ingenting kan ta det ifrån en. Ja, det är underbart att vara i ett förhållande, att ha pojkvän/flickvän. Men tro mig när jag säger att alla kommer få uppleva den känslan någon gång i sitt liv, vissa personer fler gånger än andra.

Så tjejer, ryck upp er! Ni behöver ingen kille för att ni ska känna er vackra, älskade eller underbara. Lär er att älska er själv istället. För tyvärr så finns det så många tjejer med lågt självförtroende och som tror alldeles för mycket på vad andra säger, jag antar att det är så dagens samhälle gör oss. Lär er att älska er själva, gör saker som får er att må bra, va själviska och framförallt lev ert liv. Och sen får ni ju gärna sluta klaga också. Man ser alldeles för ofta massa statusar och inlägg med desperata singlar. Men när ni slutar leta så kommer ni hitta den rätta. That's it liksom. 
 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback