Welcome to my story

Åh gud!! så trött

Det känns som att det enda jag har gjort idag är sprungit runder, stressat och varit lite smått orolig. Gick upp redan 8 idag för att fixa mig och hinna vara hos ungdomsmottagningen 10. Körde moppe & allt gick bra dit, pratade lite där och nu känner jag mig betydligt lugnare när jag fått reda på lite saker. Stack sedan vidare mot skolan och övade lite inför en redovisning med bea och satt och lyssnade på redovisningar i 1½ timme. 

Sen åkte jag och bea iväg och köpte ettårspresent till erik och sen drog jag och köpte ett par jeans och drog sedan till centralen, fick springa till tåget men hann precis med det, och väl framme i eslöv startade inte moppen så jag fick frysa i 10 minuter innan jag blev hämtad.

Nu sen jag kom hem så har jag tvättat, plockat undan på rummet, stått i typ 1 timme och provat kläder och INGENTING passade.... helt sjukt. Men hittade endån lite plagg som jag packade ner till helgen. Har också duschat, rakat  benen osv. och noppat ögonbrynen. Jag vet inte riktigt varför men jag känner mig bara så himla nervös... tänk om erik inte blir nöjd med presenten? asså jag är heeeelt övernojjig. 

Har planerat morgondagen från när jag ska gå upp tills jag ska hem till erik. För mig som aldrig planerar så mycket annars så har jag varit helgrym. NU därimot har jag tänt lite ljus och placerat röven i soffan, här ska jag stanna!! Ska fixa naglarna lite och öva lite på spanskan, men sen blir det några one tree hill avsnitt innan läggdags. Ska lägga mig före 11 dessutom så jag är pigg och snygg imorgon. Sooounds great! Vi hörs!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback