Welcome to my story

det här inlägget kommer förmodligen tas bort imorgon

trött är det perfekta ordet just nu, jag är trött. Trött på att alltid ge allt jag har och få hälften tillbaka. Jag är trött på att svara direkt när jag får ett sms när den andra personen tar en timme på sig fastän den läst vad det stått. Jag är trött på att jobba stenhårt så jag kan sluta tidigare och springa till tåget för att hinna träffa någon när den andra personen tar gott om tid på sig, hänger med sina vänner, kör omvägar osv. när den ska träffa mig. Jag är bara så trött på att vilja någon för mycket. 

Förut trodde jag att det var mig det var fel på, att jag brydde mig för mycket och därför blev besviken/arg/sur/sårad/ledsen för "småsaker", men när någon annan får tillbaka det som den ger mig, så får den samma reaktion bara det att jag vanligtvis döljer mitt mer. 

Jag är bara så trött, trött på att bry mig mest. Men från och med nu ska jag göra samma sak tillbaka. Jag ska inte skynda mig för att träffa någon, no matter hur mycket jag vill det. Jag ska inte svara snabbt på sms, jag ska inte bry mig, så får vi se hur det slutar då. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback