Welcome to my story

Godmorgon!

 
Godmorgon vänner!! Ni anar inte så mycket jag önskar att jag hade varit frisk!?
Vi ska åka skridsko idag på idrotten och även fast jag inte kan åka så hade jag gärna varit med, men jag är så fruktansvärt förkyld att det är lika bra att stanna hemma. Sover ju inte ordentligt på nätterna för att jag är så täppt i näsan och ja, men jag hoppas bara att jag är frisk nästa vecka. 

Nu ska jag börja denna dagen med frukost och lite plugg iallafall. Vi har nationella muntliga i svenska nästa vecka och jag kände att idag var en perfekt dag att skriva mitt tal. Jag har tusen ideer så det känns bra, och om jag gör färdigt detta idag så har jag måndag på mig att Grooovplugga matte som vi har till tisdag. 

Det är helt underbart väder ute så jag står mellan att bara vara hemma och bli minst lika rastlös som igår, eller att gå till tarzan, bada honom(om nu vädret håller i sej) och sedan gå ut en runda i solen så han får torka. och samtidigt fota honom. Jag vet inte riktigt hur varmt det är ute men om det är fint så gör jag så. Annars bara tar jag ut honom på en runda och försöker fota några fina bilder! men alltså ingen ridning idag för mig. 

Men vi hörs sen, känns som jag har mycket att hinna med haha. Puss, vi hörs sen <3 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback