Welcome to my story

förstå den besvikelsen

Jag är verkligen helt slut ikväll, började med en 2 kms runda i skogen, därefter 2 kms promenad till bussen och nu ikväll avslutade jag med rundan i skogen och sprang lite också, men eftersom att jag hade dogge med som har sämre kondition än mig själv så blev det inte så mycket! Men nu är denna veckan avklarad och på måndag tar jag nya tag igen! 

Blev såå irriterad idag förresten, kom till skolan och gick upp på 5:e våningen där vi skulle ha lektion igentligen, och när jag är där uppe så ser jag på facebook att vår lektion var inställd. KAN NI FÖRSTÅ BESVIKELSEN? jag gick dessutom upp för alla dem våningarna, I ONÖDAN? (tro mej, de 5 våningarna är döden att gå uppför när det är 30+ grader utomhus och man är varm redan innan man börjar bestiga mount everest typ,) Jag blev i vilket fall skit besviken, men drog till mammas jobb istället. Så från tio i 1 till halv 5 så busade jag runder med barnen på dagis. Jovisst, det var mysigt. Men om vår idiot till lärare bara hade skrivit det lite tidigare, och inte när jag är på väg till skolan, så hade jag kunnat vara hemma och bättra på brännan liksom. 

Kom hem vid halv 7 och har gjort mat, ätit, varit ute och gått/sprungit, duschat, tvättat, packat, planerat och nu är tvätten i torktumlaren. Gissa om jag är trött? Kommer lätt sova bra inatt. Nu ska jag bara fixa det sista innan jag kryper ner under täcket, inatt får bli en tidig läggdags för imorgon bitti ringer klockan 04.40 och från 8-halv 2 så har jag nationella i matte skriftligt. Inte alldeles för taggad eller så, och har heller inte övat ett dugg. Men YOLO, snart sommarlov så idgaf. Vi hörs mer imorgon vänner, kram på er!♥
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback