Welcome to my story

förvirrad tjej

Jag har försökt blogga hela dagen men det har inte gått.. oavsett vad så kanske det har varit bra för jag har varit så hiiimla trött hela dagen och mest bara varit förvirrad. Tidigare när jag satt på tåget så satt jag och tänkte, sen bara fick jag för mej att jag satt på bussen och var helt rädd att jag hade åkt för långt.. hemskaste som finns att tänka på typ haha.. 

Slutade tidigt idag och var hemma redan kl 1 vilket har varit så jääävla skönt och välbehövt. Efter att ha gått upp 4 & 5, 2 dagar i rad, så blir man rätt sleden. Idag har jag inte gjort så mycket mer än kollat på film, spelat the sims och bara legat och tagit det lugnt. Känner verkligen hur mycket jag skrivit att jag ligger hemma och tar det lugnt nu haha... men det är ju oftast då som jag passar på att blogga! Men oroa er inte, jag har ett liv och jag har vänner, igår slutade jag också tidigt men tog en fika med några klasskamrater, träffade johanna och va med henne några timmar i eslöv och sen träffade jag Erik! Se där, jag har ju vänner! ;) 

Fick lite panik över hur mitt rum såg ut och kom att tänka på att erik kommer hit imorgon, och mina onsdagsrutiner brukar vara att städa, tvätta och fixa, sen på torsdagen packar jag och sen åker jag ju hem till erik hela helgen. 
Denna helgen kommer istället erik till mig så jag behöver inte packa alls, gissa så skönt? dock kom jag ju på det här efter jag hade panikstädat rummet och slängt in tvätten i tvättmaskinen. Kanske bäst så, då fick jag ju det gjort! ;) 
 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback