Welcome to my story

Godmorgon!

Godmorgon mates'! 
Jag tror helt ärligt att detta nog är mitt tidigaste blogginlägg ever typ, men fick lite tid över nu på morgonen! Idag gick jag antingen upp för tidigt eller så fixade jag också mig för snabbt haha, för har varit klar sedan halv 6 och vi kör inte hemifrån förrän fem över 6. Men det är faktiskt rätt skönt att bara ta det lugnt och slippa stressa. Är dock sjuuukt trött för kunde inte riktigt sova igårkväll, men det ordnar väll upp sej senare idag. 

Nu ska jag iallafall äta upp min frukost och sedan beger vi väll oss, är verkligen inte taggad inför nationella, har liksom inte ens en miniräknare haha.. men som jag skrev igår YOLO, min hjärna har oavsett vad redan gått på sommarlov och jag känner verkligen inte för att plugga ett dugg till. Har typ en uppgift kvar sedan är jag heeelt klar. Feels good. Eller ja, sålänge lärarna inte delar ut fler saker. Men vi håller tummarna på att dem inte gör det, okej?

Är förresten fett irriterad, har både träningsverk(men det är mest skönt) och SKOSKAV. känns som att jag har det alltid nuförtiden, skoskav heeela tiden. Men det är bara för jag bytar mellan olika skor varje dag och det gör att jag har blåsor på ungefär 4 olika ställen på vardera fot. Ska köpa ett par nya ballerina idag så är liite gladare nu endån, men tills att jag köper dem så får jag gå runt med söndriga converse. YEY ME. 
anyway, hörs sen, puss!

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback