Welcome to my story

helt klart sevärd film!

Igår hade två tjejer i min klass en redovisning om nätmobbning där dem bla visade filmklippet nedan från filmen Cyberbully. Jag är helt emot nätmobbning och har faktiskt väldigt starka åsikter om det, kan väll inte påstå att jag själv varit med om just nät"mobbning" men det är ju klart att man fått läsa massa ord genom åren från både anonyma och ickeanonyma idioter som försöker trycka ner andra människor. Iallafall, tillbaka till ämnet, jag såg filmen innan idag och den är så himla sevärd! 

Anledningen till att jag skriver det här är för att jag vill att alla ni som läser bloggen, ska ta er tiden och se på filmen, för man tar åt sig så mycket av alla ord som sägs, man sätter sig in i situationen, och det värsta är ju att det idag, är personer som faktiskt tar livet av sej just pga nätmobbningen, som bara växer och växer för varje dag som går. Om alla vi, tillsammans, står upp för att nätmobbning är fel och gör allt vi kan för att förhindra det när vi ser det, så är vi några fler personer som försöker, och desto fler, desto större risk att vi verkligen kan minska den. 

" Cyberbully handlar om en tjej som får en egen dator i födelsedagspresent, och hon blir medlem i ett socialt nätverk något likande facebook. Dock hackar sig "någon" in sig på hennes sida och skriver en hemsk status som gör att hon får så mycket hat, och hatet bara fortsätter, och till slut står hon helt ensam och ser ingen annan utväg än att ta livet av sig. Hon faller offer för cybermobbningen " 


Avslöjar inga detaljer mer än det, så ni får helt enkelt se filmen om ni inte redan gjort det! Här är ett litet klipp ifrån filmen också; 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback