Welcome to my story

it huuuuurts

Inte för att vara överdramatiserad och överdriva, men jag vill typ dö just nu pga världens. hemskaste. mensvärk. Det var längesedan jag hade så ont som idag, jag gråter så ont det gör och kan knappast gå just nu heller. Och förutom det så har jag åkt på en dunderförkylning, så jag har jätteont i halsen, öronen och täppt i näsan som fan, och inte för att glömma hosta. Känns det som att jag blir bestraffad, eller känns det som att jag blir bestraffad liksom? 

Godmorgon förresten! Jag vaknade för en timme sedan med erik bredvid min sida, best feeling ever. Är dock rätt trött för vi somnade vid 3 inatt, men det finns inget mysigare än att bara ligga och prata sönder nätter med den man älskar mest. 

Jag hade stora planer för idag, idag är det måndag, och min start på min diet. Jag hade tänkt att jag skulle ta en längre runda nu på morgonen men det sket sej ju eftersom att jag mår långt ifrån bra. Istället ska jag bara ta det lugnt och vila upp mej lite. Så himla typiskt att jag får ALLT nu när jag istället vill vara duktig och köra igång på riktigt. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback